Om oss

I tusentals år har människan använt olika stenar gömda i jorden för att skapa en bekväm, trygg och naturlig miljö för sig själv. Det finns lika många vackra stensorter som det finns olika användningsområden för dem. Med tanke på den intensiva användning av köksbänken och det oundvikliga slitage det innebär är granit det bästa alternativet.

Granit är en magmatisk natursten som kommer djupt ifrån jordskorpan och vi kan lita på att dess utseende och kvalitet varar länge. Man kan jämföra granit med vin – ju äldre, desto bättre. Granit är tålig mot slitage, kyla och värme. Otaliga mönster- och färgvariationer erbjuder många olika lösningar till både badrummet och köket.

 

GranitSet är ett växande företag som special tillverkar bänkskivor i granit, marmor och komposit för både privatkunder och företag i Sverige, Frankrike, Finland och i Estland. Sju års erfarenhet har gett oss trygghet samt kvalitet är vad vi står för. Våra arbetare är pålitliga samt är vi snabba och exakta i vår service och arbetstider.

Vårt team arbetar med granit, marmor och kvarts stenar och fokus ligger på bänkskivor till kök och badrum. Vi hjälper Dig välja material och vid mätning av ytorna hittar vi tillsammans bästa lösningen för Ditt hem. Graniten bearbetas med högteknologiska maskiner i en av de största granitfabrikerna i Estland. Specialbeställningar är möjliga enligt Dina önskemål. Våra bänkskivor är av högsta kvalitet och installeras med utmärkt precision.

Priskalkylator

För kan ni använda vår priskalkylator.